diumenge, 31 d’octubre del 2010

Acta del 29 de juliol de 2010

Associació “Dramatúrgia a Catalunya” ACTA 2

DIA I HORA: 29 de juliol a l'hora del cafè del matí
LLOC: Bar La Llesca.

PERSONES REUNIDES:
- Els assistents:
Ever Blanchet, Aleix Duarri, Jordi Barra, Josep Galindo (una estoneta), Gerard Vazquez Pablo Ley i Carolina Llacher.

1.ORDRE DEL DIA:
L'equip de coordinació provisional de l'Associació es reuneix amb l'objectiu d'establir prioritats a portar a terme per poder començar a 1 de setembre amb força. Repartiment de tasques.

2.DESENVOLUPAMENT:
S'està d'acord amb la importància de començar l'activitat de l'Associació amb força a partir d'inicis de setembre. Per això, cal especificar calendari i tasques prioritàries. S'acorda que: a) abans de donar a conèixer l'associació a nivell general (mitjans) cal reunir-se amb partits polítics i institucions culturals “grans” per fer presentació i relació de demandes concretes; b) a posteriori s'oficialitzarà la inscripció dels socis + quota pagament per qüestions de gestió.
Pluja d'idees d'accions que pot portar a terme l'associació: realització d'una enquesta d'opinió a passar entre els socis; parlar amb festivals del territori per proposar un espai d'activitat (jornades de lectures, xerrades, “bacanada dramatúrgica” en un hotel ;) , crear espai de reflexió i autocrítica del propi col·lectiu dramatúrgic, buscar informació de caire teòric sobre el marc de funcionament d'altres associacions, així com exemples i experiències positives alienes que ens podem servir de model (convidar persones que ens puguin oferir assessorament), agrupar per àmbits i temàtiques les demandes i qüestions a plantejar a les institucions culturals (SGAE i altres).

3.ACORDS PRINCIPALS i CALENDARI:

CALENDARI:
A partir de l'1 de setembre arrancar amb força!!
8 Setembre: reunió S.G.A.E. (caldrà trobar-se abans per poder plantejar la reunió).


TASQUES:
Pablo Ley: passarà un mailing a tots/es els/les socis/òcies per demanar que es derivin les demandes específiques a plantejar al S.G.A.E., etc. Així mateix, informarà que posteriorment es procedirà a l'oficialització dels associats.
Jordi Barra: concretar reunions amb partits polítics (agenda).
Gerard Vázquez: concretar reunions amb altres associacions culturals (ICUB, CONCA, etc.).
Aleix Duarri: buscar informació que ens pugui ser útil a nivell de teixit associatiu.
Carolina Llacher: demanar a l'AADC el model d'enquesta d'opinió/situació que s'ha utilitzar per actors i directors per tal de fer-ne anàlisi i anar perfilant l'enquesta pròpia.

Acta realitzada per: Carolina Llacher a 29 de juliol 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada